Selecteer een pagina

Simpel Succesvolle Dag

Je hebt het veel te druk. Je kunt zo veel en doet zo ontzettend veel verschillende dingen voor je klanten. Zo veel nieuwe ideeën. Maar je inkomsten blijven achter. Het ondernemerschap voelt inmiddels als zwaar en heel hard werken.

Misschien maak je je soms wel zorgen. Lig je ’s nachts wakker van de gaten die af en toe in je agenda vallen. En daarmee een gat in je inkomsten. Hoe kun je nou zorgen voor een constante stroom van klanten. Die staan te trappelen om met jou te werken.

En als je het dan toch eens wat rustiger hebt, hoe zorg je er dan voor dat je toch nog je vaste lasten kunt betalen. Ben jij nog steeds je eigen werknemer en heb je de slechtste baas ooit? Een baas die jou alleen loon betaalt als hij denkt dat hij daar geld voor heeft?

Tijdens de Simpel Succesvolle Dag leer je samen met maximaal 3 andere deelnemers de fijne kneepjes van 1 van de 3 eenvoudige stappen. Elke stap brengt je dichter bij een simpel succesvol en winstgevend bedrijf. Zodat je meer tijd en ruimte voor jezelf, voor je naasten of voor de ontwikkeling van je bedrijf hebt.

Een enkele keer geef ik zo’n dag ook in een 1-op-1 setting. Met meer persoonlijke aandacht, maar zonder de interactie en inspiratie van je collega-ondernemers. Mail mij als je belangstelling hebt voor een individuele dag. Dan neem ik contact met je op voor meer informatie.

Er zijn 3 stappen, dus ook 3 verschillende Simpel Succesvolle Dagen.

Simpel Succesvol Signature System

Je aanbod voor je klanten is ontzettend groot en veelomvattend. Dat kan anders. Simpeler. Minder energievretend. Duidelijker. Met meer impact. En betere resultaten voor je klanten. Niet meer je tijd inruilen voor geld waardoor je niet verder kunt groeien. Maar betaald worden voor de waarde die je levert en het resultaat van je klant.

Jouw Simpel Succesvol Signature System is jouw unieke manier waarop je je diensten aanbiedt en resultaten behaalt bij je klanten. Het is een unieke werkmethode die de stappen bevat die jouw klant moet zetten voor het te behalen resultaat. Leer tijdens deze dag hoe je je eigen Simpel Succesvol Signature System opbouwt, uitwerkt en in de markt zet.

Simpel Succesvolle Klantmagneet

Lig niet meer wakker van de gaten in je agenda. Wees voorbereid op een continue klantenstroom. Jouw favoriete klanten die maar wat graag met jou willen werken. Afkomen op jouw expertise.

Leer tijdens deze dag hoe je een Simpel Succesvolle Klantmagneet wordt.

Simpel Succesvol Financieel Feestje

Je inkomsten zeker stellen. Je niet meer hoeven afvragen of je volgende maand genoeg verdiend hebt om jezelf uit te betalen.

Maak van je bedrijf een financieel geoliede en winstgenererende machine.